Adresse:

Sallingvej 4, 2720 Vanløse

Paradentosebehandling med laser

​Vi tilbyder smertefri paradentosebehandling med laser og andre tandkødsproblemer. Det sker i vores lyse og moderne lokaler i Vanløse i København nær Brønshøj.

Vi starter enhver laserbehandling med en grundig tandrensning, hvor vi fjerner alle belægninger og tandsten, ligesom vi laver en dybderensning af tandkødslommerne. Derpå benytter vi laserbehandling til at slå de bakterier ihjel, som forårsager paradentose.

Kombinationen af laserbehandling af paradentose og en grundig information og vejledning i hjemmetandpleje gør, at du får en hurtigere heling og et sundere tandkød, hvilket samtidig er med til at bevare dine tænder længere.

Behandlingen af paradentose skal herefter vedligeholdes med regelmæssig tandrensning samt ved at komme til 3 til 4 laserbehandlinger om året.

Low Level Laser Therapy - laserbehandling

Vores paradentosebehandlig med laser, der består af Low Level Laser Therapy, har en betændelseshæmmende virkning og kan medvirke til en hurtigere heling af sårdannelser i munden.

Laserbehandlingen øger frigivelsen af forskellige byggematerialer fra cellerne, men øger også frigørelsen af affaldsstoffer. Laserbehandling kan derfor benyttes til for eksempel behandling af blister og begyndende forkølelsessår.

Vi kan endvidere tilbyde Low Level Laser Therapy for at mindske ubehag og fremskynde heling af tandkødet, efter du har været behandling for paradentose og andre tandkødsproblemer.

Paradentose behandles af Lasertandplejeren

Vi er dygtige til at behandle paradentose og andre tandkødsproblemer, og du kan kontakte Lasertandplejeren, hvis du ønsker laserbehandling af paradentose. 

Bestil tid til paradentosebehandling med laser

Du kan ringe til os på telefon 43 53 11 15, men du kan også benytte formularen her på siden. Vi svarer tilbage hurtigst muligt.

Lasertandplejeren • CVR: 30487249 • Sallingvej 4, 2720 Vanløse • Telefon: 43 53 11 15 fbicon

Privatlivspolitik